Suroviny na 1 porci

0,2 kg pangase,

0,02 kg soli,

0,02 kg pepře,

0,02 kg rybího koření,

0,2 kg papriky,

0,25 kg rajčat,

0,25 kg cukety,

0,285 kg lilku,

0,275 kg brokolice,

0,125 kg cibule,

0,2 l olivového oleje,

0,4 kg brambor,

0,1 kg petržele kudrnky,

1 citron

Krok 1
Připravíme si veškeré potřebné suroviny a rybu pangase, kterou uvítají především děti a dietici. Pangas je bez zápachu, bez kostí a celá hodnota jídla i s přílohou činí pouhých 389 kJ.

Krok 2
Očištěný filet pangase osolíme a opepříme z obou stran. Můžeme použít i jiné koření, jako např. drcený kmín a česnek. Nebo můžeme sáhnout přímo po rybím koření. Poté rybu opečeme na pánvi na olivovém oleji.

Krok 3
Poté co se bílkoviny v mase zatáhnou, vložíme jej do konvektomatu na cca 12-15 minut a pečeme na 178 °C.

Zbývá vám ještě 50 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se